31.12.2009

SNY-kierros pakettiin

Kiitos kaikille joululahjakommenteista! =) Tässä lyhyt katsaus sny-kierrokseen minun osaltani. Lähetin paketteja Katille. Tarkemmat kuvaukset voi jokainen halukas käydä lukemassa hänen blogistaan.

Ensimmäinen paketti näytti tältä. Aiemmista postauksista tulkitsin Katin Hello Kitty-faniksi ja siitäpä johtuen ajattelin aiheeseen liittyvää ylläriä. Lisäksi Kitten Mohairia ja Lanettea lempivärinä pinkkinä.

Toisessa paketissa lähetin Maijaa turkoosina ja ruskeana (kuva on ylivalotettu.. ei muistaakseni ollut noin sininen tuo sävy), sekä tuoksutuikkuja ja heijastinpaketin. Tuossa Taito-Shopista ostetussa heijastinlankapaketissa on ohje sen pelastusrengasheijastimen tekoon tai lankaa voi toki käyttää sellaisenaan ihan mihin vaan.


Kolmanteen pakettiin huovutin pinkit lapaset tutulla vanhalla ohjeella. Lisäksi tein nimilappuja, joissa lukee "Made by "etunimi sukunimi" ja bloginosoite alhaalla". Kati näytti bloginsa perusteella tekevän paljon töitä lahjoiksi, joten siitä lähti idea tällaisten tuotelappujen tekoon liitettäväksi lahjan mukaan. Itse en hoksannut ottaa kuvaa ilman että tuo oikea nimi näkyisi ihan selvästi, joten tässä kuva vain lapasista. Lisäksi mukana oli neljä tikkaria koko perheelle.

Malli: Huovutetut lapaset (vyötteestä)
Lanka: Novita, Huopanen
Kulutus: n. 150g
Puikot: 8mm


Joulukuun alussa snylläni oli synttärit ja lahjoin häntä seuraavilla sukilla.

Malli: Angee, Sock Innovation -kirjasta
Lanka: Novita, Nalle Colori
Kulutus: n. 100g
Puikot: 2,5mm

Tämä oli eka malli jonka tein tuosta ihanasta kirjasta! Toiset sukat on nyt puikoilla. Kiva malli oli neuloa. Mallineuletta oli vähän vaikea saada kuvattua pimeällä sisätiloissa... Ja nämä oli ekat sukat, jotka saivat tuon sukkaplokkikäsittelyn! Tässä vielä kuva otettuna ennen plokkausta.. Huomaatteko eron..? ;)


Ja viimeisenä pakettina lähti seuraavaa. Pikkupaketissa oli Magic Towl Hello Kitty-kuosilla.

Toivottavasti paketeista oli snylleni yhtä paljon iloa, kuin minulle oli omani lähettämistä! =) Eka sny-kierros on siis ohi ja hyvä mieli jäi. Kevään kierrokselle en aio lähtä, mutta joskus tulevaisuudessa varmastikin osallistun vielä!


3 kommenttia:

  1. Kävinkin täällä jo vierailemassa ja nyt päätin jättää kommentinkin. Pakettisi on tuonut minulle paljon iloa! Ja olit kyllä osunut oikeaan joka paketissa. Sinun työsi ovat hienoja! Ja anteeksi, että välillä kesti niin kauan ennen kuin sain päivitettyä paketit blogiini. On ollut vähän kiireinen syksy työn, perheen ja opiskelun kanssa. Lopun aikaa olenkin sitten ollut vähän laiskalla päällä. Piristit syksyäni. Kiitos Sinulle ja kaikkea hyvää tälle uudelle vuodelle!

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla että paketit olivat mieluisia. Kiva nähdä mitä saat kudottua niistä tulevaisuudessa. :) Oikein mukavaa vuotta 2010 sinnekin!

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja olit omalle salaisellesi laitellut. Sukkafriikkinä silmiini sattuivat heti nuo ihanat Angeet.

    VastaaPoista