1.12.2009

*Salainen*Neule*Ystävä* 5

Oho! Jo viides paketti! Onkohan snyllä mennyt ihan laskut sekaisin vai onko joulumieli huipussaan, kun näin minua lahjoo...;) Uskottava se on, paketti on jälleen saapunut! Tällä kertaa sain Filati-lehden (en ole aimmin lukenut!), virkatun enkelikoristeen, virkatun kukkapussukan jonka sisällä saippua (korjaa jos olen väärässä ;)), kaksi kerää Alpaka-lankaa ja jälleen hauska kortti! =)

Tykkäsin (jälleen) paketista kovasti. Sny on hyvin lukenut listani! =) Mainitsin esim. että en ole vielä kovinkaan paljoa päässyt tutustumaan noihin ulkomaalaisiin neulelehtiin! Nopealla selauksella vaikutti oikein mukavalta lehdeltä, pitää tutustua paremmin kun joutaa.

Täytyy sanoa että tuo Alpaka tuli kuin tilauksesta. Juuri tuon paksuista lankaa olisin lähtenyt tällä viikolla ostamaan ja värejä mietin tuon luonnonvaalean ja harmaan välillä. Eli ei tarvi miettiä enää! Kiitos kovasti! Ja tosiaan, kohta jo snyt paljastuvat..;)

----------------------------------------------------------------------------------

Ja arpomaankin pitäisi keretä! Kiitos vastauksistanne! Niitä on tullut enempi kuin uskoinkaan. Muutama uusikin blogi seassa! =) Vielä on muutama päivä ainakin aikaa osallistua, ehkäpä tuonne ens viikonloppuun saakka....

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että kelpasi! Eihän tässä nyt ylimääräisiä vielä ole ehtinyt tulla, kun synttärilahjaa ei tietenkään voi laskea mukaan :D

  Filati on mullekin uusi tuttavuus ja niin ahne olin, että itsekin selailin sen sun lehden läpi.

  Ja se on saippuaa, joo. Jotain Bodyshopin saippuaa, mutta niin töhö olen, että en enää muista, mitä tarkalleen ottaen. Päällistä voi käyttää pesimenä, sehän on kokonaisuudessaan ommeltu saippuan ympärille. Se oli vain sellainen hetken mielijohde, enkä tiedä, onko moisella oikeasti mitään käyttöä. Mutta kun virkkauskärpänen puraisi :)

  Ensi kerralla sitten tosiaan luvassa paljastuksia.

  VastaaPoista
 2. Kelpas kelpas toki! =) Ensin aattelin että se kukkanen on sellanen kaappiin laitettava tuoksujuttu, mutta sen verran sain kurkattua raosta, että näin sen body shopin siinä ja saippuaksi totesin! =) Pitääpä testata ihan pesimenä, jos raaskii.. Ja enkeli meni ikkunaan! Kiitos vielä! =)

  VastaaPoista