19.12.2009

*Salainen*Neule*Ystävä* 6

Nyt se on sitten sny-rinki tältä osin ohi! Tai ainakin melkein... Hain viimeisen snyni lähettämän paketin juuri postista ja laatikosta paljastui....joululahja! Kai se täytyy sitten malttaa vielä muutama päivä odotella avaamista. :)

Snykseni paljastui Marika! Olenkin jo aiemmin käynyt tosiaan blogissasi ja toisin päin. Täytyy nyt tutustua noihin vanhempiinkin kirjoituksiisi! Olet lähettänyt oikein osuvia paketteja minulle, huomaa että olit lukenut lappuni. Ja pääsit todellakin hämäämään noilla pakettien lähetyspaikoilla! Kaikissa paketeissa taisi olla eri paikkakunnan leima! =) Erityismaininta täytyy antaa noista pakettien ulkoasuista. Ne olivat tosi nätisti paketoitu kaikki! =) Kiitos vielä kovasti!

2 kommenttia:

 1. Anna mennä vaan ja aukaise, jos haluat. Paketoin paketin ihan vain siksi, että sinulla on halutessasi mahdollisuus jättää sen aukaiseminen jouluun, mutta jos tuntuu siltä, että jouluvalmistelujen välissä haluat jotain kivaa, anna mennä vaan :)

  Hauskaa, jos postileimat onnistuivat hämäystehtävässään. Ei sitten mies turhan päiten köijännyt lähetyksiä ympäri kyliä. Meinasin itse asiassa lähettää sinulle kortin syyskuussa Tallinnasta, mutta ajattelin, etten sitten uskalla blogata ollenkaan koko reissusta, ettei käry käy sitä kautta. Useimmat lankayllärit kyllä ovat siltä reissulta peräisin.

  Oli kivaa keksiä uusia ylläreitä, kun postausten perusteella vaikutit tykkäävän valinnoistani.

  Iloista joulun odotusta ja palataan asioihin :)

  VastaaPoista
 2. Heippa :) Vastailen minttumaariaa tänne niin ainakin saat vastaukesn :) Selkeä oli neuloa ja aika nopeakin. Alussa mulla meni hermo pariin otteeseen, mutta se ei johtunu ohjeesta vaan omasta tyhmyydestäni. En koskaan päässy irti ohjeesta, mut jos tekis toisen ni ehkä jo sitten :)

  Iloista joulua sulle!

  VastaaPoista