2.8.2009

Lukeminen kannattaa aina

Nyt siis on ekat neulekirjat hankittu! Pitkään oon näitä pyöritellyt ja googlettanut, että mitähän sitä kannattais ostaa... Olis niin kauheena kaikkee! Tilasin siis täältä ja toimitus oli ilmainen ja nopea! Jokainen kirja toimitettiin kirjeenä kotiin saakka omassa lootassaan. Tais tulla eka pari kirjaa ja siiten parin päivän päästä loput. Hintaa tuli näille kuudelle yhteensä noin 80e. Ei paha...

Päädyin siis seuraavanlaisiin opuksiin:

Feminine Knits - Paljon ihania malleja. Useita toteutukseen kelpaavia! Ehdottomasti hyvä ostos. Jostain kumman syystä taas eräs bolero miellytti silmää... Mikähän siinä on, että niitä olis aina niin mukava tehä.. Tämä on kyllä niin ihanan näköinen, että on varmaan pakko tehä vaikkei varsinaista käyttökohdetta olis tiedossa. Ja toisena mahdollisesti jo tänä kesänä toteutettavana hyppäs silmille tuo takki, siihen olis ehkä jo lankakin valmiina..


Sock Innovation - Tästä kirjasta on paljon näkynyt malleja blogeissa toteutettuna. Ja hyviä sukkamalleja siinä onkin kirja pullollaan. Nättejä malleja laidasta laitaan. Varmasti tulee tehtyä täältäkin vaikka mitä!
Inspired to Knit - Suurin pettymys kirjoista, ja tietysti myös kallein ;) Vaikka ihan vaan muutaman euron hintaero oli kaikissa. Kyllä tässäkin muutamia ihan kivoja malleja on, mutta ei varsinaisesti mitään mistä olis tullut heti "pakko saada -neule". Vähän ihmeellisiä kirjoneulemalleja ja muutenkin ei niin oman tyylisiä juttuja osaksi.


Glam Knits - Tämäkin oli oikein mukava kirja. Useita nättejä malleja, vaikkei varmaan ihan heti mene mikään totetukseen. Ehkä vähän talvisempia malleja.. Vaikkei mitään jumppereita ookaan. Tykkäsin!

Custom Knits - Tosi paljon hienoja malleja. Varmasti tulee tehtyä useita. Ei mitään ihme rävellyksiä, vaan nättejä ja simppeleitä, mutta vähän erikoisempiakin ohjeita. Tykkään tosi paljon! Esimerkiksi tuo allaoleva takki vaikuttaa tosi kivalta!


Knitting Classic Style - Ihan ok... Ei mitään aivan ihanaa heti tullut mieleen kuitenkaan. Vaatis tämäkin ehkä vähän talvisemman mielen, että nappais heti. Aika perus toteutettavia malleja kuitenkin.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin tosi hyvät ostokset! Nyt kun vaan olis ihan pirusti aikaa vaan kutoa...;) Onneks huomenna alkaa kesäloma! Lupas kyllä rantakelejä ainakin alkuviikoksi, että taitaa jäädä puikottelu vähemmälle.

3 kommenttia:

 1. Tuo Femine knits on kiinnostanut minuakin, vaan enpä ole tilannut kun ei ole päässyt sitä selailemaan.
  Kyllä sinulla nyt malleja ainakin riittää...

  VastaaPoista
 2. No niin, siitä se kirjojen(kin) hamstraaminen alkaa ;)

  Hyvää lomaa ja kateeksi käy, itellä loma jo loppumassa ja viikonhan se vain kestikin...

  VastaaPoista
 3. Onpas hienot ostokset! Nyt riittä neulottavaa lomalla(kin). Minun loma loppuu viikon päästä ja neuletakista puuttuu vielä hihat... Jospa sen saisi valmiiksi tämän viikon aikana

  VastaaPoista