23.7.2009

Rise and Shine -sukat vol.2

Malli: Rise and Shine
Lanka: Austermann Step (col. 31)
Kulutus: vajaa kerä
Puikot: 3mm

Olipa se taas taistelua tämän langan kanssa. Hirveetä tikuttamista! Meni melkeen kaks viikkoa että sai valmiiksi, paljon kyllä oli neulomattomia päiviäkin... Nyt sain nuo kuviot jatkumaan tuonne jalkaterän allekin, toisin kuin edellisellä kerralla. En kyllä ihan ohjeen mukaan sitä tehnyt. Tarkoitus oli tehdä siis mummulle "kesäsukat". Piti saada tarpeeksi löysät suuaukot, että ei mene ihan tappeluksi se jalkoihin laitto. Kudoin 80s:lla! Langan väristä tykkään ehdottomasti enemmän kuin siitä edellisestä Stepistä. Vähän arvelluttaa kuin liukkaat nämä on sitten mummulla jalassa, kun meinaa olla sellanen könyäjä muutenkin..:)

Vielä olis yhdet sukat ja sitten riittäis niiden kutominen vähäksi aikaa. Nyt on ideoita vaikka kuinka paljon seuraavista projekteista. Tilasin nimittäin ekat neulekirjani! Laitan niistä kuvausta ens viikon alussa, nimittäin perjantai ja lauantai menee täällä:

3 kommenttia:

 1. Malli on tosi ihana! Taas tuli minulle yksi malli toteuttavien listalle. Lanka on kyllä kivan väristä! Mukavaa festaria! :) Parina vuonna olen Qstockissa ollut, mutta nyt en saanut aikaiseksi hankkia lippuja. Sää on nyt Oulussa varsin mukava!

  VastaaPoista
 2. On tosi nätti sukkamalli!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hauska malli! Tuotahan voisi vaikka kokeilla.

  VastaaPoista