22.1.2012

Parit sukat

Melkoista hiljaiseloa on ollut täällä blogissa nyt, jotain on kuitenkin tullut käsityörintamalla tehtyäkin. Tässä ekana joululahja kaverille Novitan sukkalehdestä. Novitan tilauksen oon perunut jo aikaa sitten, mutta tämän sukkalehden ostin irtonumerona. Ihan kivoja malleja siinä on, useampi toteutettava malli mukana.

Malli: Palmikkosukat, Novitan sukkalehti 2011 (malli D)
Lanka: Novita, 7-veljestä
Kulutus: vajaa 100g
Puikot: 3.5mm

Nämä sukat valmistui tammikuun alussa ja ovat olleen päivittäisessä käytössä siitä lähtien. Kovasti ovat nyppääntyneetkin.. Tosi mukava malli, nopea neulottava.

Malli: Kalajoki-sukat
Lanka: Novita, 7-veljestä
Kulutus: vajaa 100g
Puikot: 3mm

Lisäksi eräs isompi joululahjaneulomus on esittelemättä, mutta lupailin sitä vielä fiksailla kooltaan paremmaksi, niin blogataan sitten kun on valmista. Ja ennen kuulumattoman etuajassa oon ens vuoden jouluun, yksi joululahja melkein valmis.. Toisin sanoen: piti olla tälle joululle, mutten saanut valmiiksi..

5 kommenttia:

 1. Kauniita punaisia sukkia. Mulle ei myöskään tuu novitaa enää, sukkalehen ostin mäkin, mutten oo siittä mittään teheny, vielä... Hyvä olla noitten joululahajojen kans ajjoissa.

  Ei stressiä bloggaamisesta, sillon kun on aikaa jne. ja tuntuu siltä, niin bloggailet silloin. Kyllä täälä käydään kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Kauniita sukkia todellakin! Ihanan punaisia. Mulla on tuo sukkalehti myös mutta jäänyt ihan käyttämättä, kun ei oikein mikään puhunut. Pitänee selata uudelleen josko nyt puhuisi :)

  VastaaPoista
 3. Ihania sukkia! Vielä minäkin joskus unohdan nuo tavissukat ja teen jotain yhtä ihanan näköistä :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita sukkia! Ihanaa kun sulla puikot jaksaa heilua, mulla on ihan totaalityssäys :( Mutta ihana silti nauttia muiden reippaudesta :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja sukkia! Minullekin alkaa iskeä sukkakuume kun en ole pitkään aikaan neulonut niitä :)

  VastaaPoista