20.11.2011

Shetland Triangle

Malli: Shetland Triangle, Wrap style
Lanka: Schachenmayr, Fine Wool Premium (reumalanka)
Kulutus: reilu 60g
Puikot: 5 mm

Huvittaa nämä kuvat, kun ei näytä ihan tuoreeltaan otetuilta, vissiin unohtunut tämän(kin) bloggaaminen. Tässä siis huivi, jonka hätäpäissäni yritin saada valmiiksi kaverin häihin oman puvun kaveriksi. Ja valmistuihan se, edellisenä iltana klo 23. Pingotukseen yöksi ja aamulla testiin, läpäisi ;)

En muista enää montako toistoo tuli peruskuviota tehtyä, mutta kyllä se aika vajaaksi jäi, jos olis ajatellut ihan täyskokoista kolmiohuivia. Pingotin tämän lähemmäs suorakaiteen mallia ja nipin napin riitti sellaiseksi kevyeksi hartiajutuksi. Oli onneksi niin lämmin, ettei sitä lämmittämään tarvinnut, lähinnä asusteeksi vain.

Häiden jälkeen on kyllä ollut kovalla käytöllä. Alkusyksystä pidin ihan löyhänä roikkuen kaulassa harmaan paidan värittäjänä ja nyt myöhemmin perinteisenä kaulahuivina. Hyvin toimii molempina. Perinteinen shettis-kuvio on tosiaan tuollainen soikea nyt pingoituksen vuoksi, mutta sopii ainakin mun makuun ihan hyvin =)7 kommenttia:

 1. Tosi kaunis!
  Valkoinen huivi on kätevä kun se sopii monenlaisten ja -väristen vaatteiden kanssa.

  VastaaPoista
 2. Shettis on aina kaunis ja pienempänä tosiaan myös monikäyttöinen, kuten olet huomannut :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kaunis shettis. Ihania myös harunit. Tää shettis on mulle aina sellanen piikki lihassa, haluaisin niin kovasti tehä sen juuri tuon kauneuden vuoksi. Mutta mutta kieli on todellinen ongelma, oon alottanu huivia ja alakua pidemmälle en oo siis päässy.

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Tämä olisi niin kiva tehdä, joskus :)

  VastaaPoista