8.5.2011

Still Light Tunic

Lanka: Drops, Alpaca
Kulutus: vajaa 400g
Puikot: 3mm

Vähän harvakseltaan meinaa tulla nyt näitä päivityksiä :) Tämäkin tunika on ollut valmiina jo tovin, vasta tänään sai kuvia otettua. Kuvaus meinas tuottaa päänvaivaa, kun kamerasta oli patterit loppusuoralla ja näyttö mustana puolet ajasta.

Langan olen tilannut joskus pari vuotta sitten netistä. Kuvittelin sen olevan sellainen sinertävän petrooli ja se olikin tällainen vihertävä turkoosi. Eli kuvissa väri vähän valehtelee, se on selvästi vihreämpi todellisuudessa. Tämä on tosi kiva malli, itse halusin vähän lyhyempänä tuon tehdä. En ole varsinaisia mekkoihmisiä, niin tuo tunikan pituuskin alkaa olemaan siinä rajoilla.

Ohje oli tosi hyvin tehty ja voisinpa tuon yläosan toistaa johonkin toiseenkin paitaan tulevaisuudessa. Tais olla eka paita mulle ylhääntä alaspäin tehtynä. Ja ihana kun ei oo saumojen ompeluakaan ollenkaan! Taskut ompelin liian tiukasti kiinni, kun näyttää kirraavan tuota etumusta (oudot kolot kuvassa alhaalla). Pitää vielä tehdä se uudelleen.


Mietin neuloessa, että pitäiskö tehdä pitkillä hihoilla (vois olla käytännöllisempi sitten talvella) mutta päädyin tähän alkuperäiseen hihapituuteen. Eihän tätä varmastikaan tuu nyt käytettyä ennen syksyä. Ihan tyytyväinen oon.


Nyt on työn alla eräs spesiaali tilaustyö, josta on itellänikin aika kovat odotukset. Toivottasti siitä tulee näyttävä yksilö, on nimittäin tärkeään tapahtumaan pääsemässä. Muuten meinaa olla aika hiljaista tällä käsityörintamalla. Enempi tekee mieli koko ajan lukea. Varsinki kun ilmat alkaa olemaan kohdallaan ja voi nauttia samalla tuosta auringosta. Vajaa 400 blogimerkintää näyttää olevan lukematta... Pitääpä reipastua tämän suhteen :)

14 kommenttia:

 1. Siitä tuli tosi kaunis! Ja on ihan sun tyylinenkin :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava! Nuo taskut on ihan huiput. Todella hyvä malli. :)

  VastaaPoista
 3. Se on kaunis! Tämä olisi kiva ehtiä tekemään joskus, kovasti on ohjetta kehuttu. Joskus se on mukava tehdä muutakin kuin neuloa, mutta tsemppiä kuitenkin siihen tilaustyöhön!

  VastaaPoista
 4. Ihana paita! Nuo taskut ovat tosi mukavan näköiset.

  VastaaPoista
 5. Kaunis tunika! Ja väri on ihan huippu.

  VastaaPoista
 6. Upea ja värikin näyttää tosi hyvältä.

  VastaaPoista
 7. Ihana! Ja ihan ihana väri! On tossa ollu tikuttamista!!!Mallikin on ihan täydellinen. Mulle on taas iskeny ihan neulomusblaah... Jostain tarvis saada inspistä ja innostusta...

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana! Tätä(kin) mallia on tullut katseltua sillä silmällä ja nyt vaan enemmän alkoi kiinnostamaan:)

  VastaaPoista
 9. Tosi hineo! Malli on tosiaan ylhäältä tosi selkeän, mutta kaunis. Minusta väri on oikein hyvä! :)

  VastaaPoista
 10. Onpa tosi kaunis ja värikin on ihana!

  VastaaPoista