19.7.2011

Haruni, part one

Malli: Haruni (rav)
Lanka: Marks & Kattens, Alpaca Silk

Kulutus: ~ 100g

Puikot: 4mm


Vapaaehdostuin tekemään ystävälle huivin syyshäihin. Ihan siis itse morsiamelle hääpuvun kaveriksi, jos tulee jo vilu illanpäälle. Morsian valitsi itse langan ja mallin. Aloitin projektin jo hyvissä ajoin keväällä, että kerkee tekemään uuden jos ei heti onnistu.


Tässä siis mun eka Haruni ja pitäähän se toinen tehdä heti perään. Oli kyllä tosi vaikee arvioida tuota huivia siinä puikolla. Sittehän sen pingotuksen jälkeen näki, että liian pieni ja ei tarpeeksi ilmava. Mitat oli jotain 90 x 50 cm. Eli seuraavaan koitokseen isommat puikot ja enempi toistoa. No, nyt on kuvio selvillä kuitenkin, niin tulisko se nopeempaa..?


Lähetin valmiin huivin vielä viime viikolla synttäriyllätyksenä saajallensa etelä-suomeen ja tottahan toki oli morsian juuri lähtenyt tänne päin lomalle. No, siellä se huivi nyt postilaatikossa pötköttää pari viikkoa :) Tässä siis vähän kuvia, että pääsee lahjan saajakin näkemään mitä siitä tuli.

9 kommenttia:

 1. Ihana huivi! Tuo on kyllä tosi upea malli.

  VastaaPoista
 2. Kaunis se on kuitenkin, vaikka varsinainen häähuivi kaipaisikin muutoksia :) Mutta tosiaan nythän se toinen tulee sitten jo rutiinilla ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Teitkö sen ohjeen mukaisen määrän toistoja? Itsellä kans on ko. huivi puikoilla, enkä halua, että siitä tulee liian pieni :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos!

  Heli: Tein sitä eka kaavion toistoa 5krt 4 sijaan. Mutta luulen että tässä tapauksessa suurin ongelma oli tuo paksuhko lanka + liian pienet puikot suhteessa siihen :)

  VastaaPoista
 5. Voi kyllä se on kaunis! Harmi että jäi noin pieneksi, toisella yrittämällä sitten isommat puikot tai tosiaan niin toistoja vielä enempi. Onneksi aikaa on vielä :D

  VastaaPoista
 6. Oi kun näyttää kivalta ja kauniilta! Eiköhän tälle pienemmällekin käyttöä löydy, kunhan huivia pääsee sovittamaan päälle. :) Innolla odotan sovitusta!

  VastaaPoista
 7. Haruni on aina yhtä kaunis. Parempaa onnea seuraavaan!

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka kaunis huivi ja huivimalli! Pitääkin pistää tämä muistiin, jos pitsihuiveja innostuu neulomaan enemmänkin, kuin nyt puikoilla olevan ensimmäisen.

  VastaaPoista