18.5.2010

No huh huh..

..tulipa pitkä tauko! Tämä villatakin tekele pyöri pari kuukautta jaloissa. Nappien ompeluakin odotti monta viikkoo.

Lanka: Novita, Nalle aloevera
Kulutus: n. 120g
Puikot: 2,5mm ja 3mm

Tämä malli on mulla ollu to-do-listalla jo pitkään, on ollut niin suosittu malli. Pari kuukautta sitten syntyi kaverille poika, niin olipa malli heti valmiina. Oli kyllä eka ja viimenen kerta ku teen.. Ei siinä ohjeessa tai mallissa mitään vikaa ollu, mutta musta tää oli aika pitkästyttävää kudottavaa. Aina oikein, aina oikein, aina oikein.... Ei oikein pitänyt mielenkiintoa yllä. ;) Nyt sain onneksi puserrettua viimeistelyt siihen ja ihan kivahan siitä tuli. Onneksi on nyt valmis!

Ja onhan se mukavaa ettei ollu mitään ylimääräsiä saumoja ommeltavana. Siispä lisäsin omaa viimeistelytaakkaani ja lisäsin siihen tuollasen merkin vielä rintaan. Ei sillä että siinä olis mitään peiteltävää ollut...;) Napit löyty taas omasta varastosta.


Jotenki ei oo innostanu koko neulominen nyt kauheena. Mutta ompelukärpänen on kyllä purassut! Se alko noista joululahjatyynyliinoista. Nyt olis kauhee palo kokeilla kaikkee pussukan tekoa ym. Kertokaahan ompelukoneihmiset mistä kannattaa metsästää kivoja naisten vaatteiden kaavoja. Vai ihanko kaikki osaa itse piirtää..?;) Ja samoten saa vinkata kivoista ompeluaiheisista nettisivuista!

Kävin ottamassa varaslähdön tähän ennen aikaiseen kesään näissä maisemissa.

11 kommenttia:

 1. Raikkaan värinen nuttu. Ihanissa maisemissa olet kesää makustellut etukäteen. Matkakuvia on aina yhtä mukava katsella.

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa, nätin villatakin olet neulonut!
  Mukavat lomamaisemat, missähän päin?

  VastaaPoista
 3. Minunkin on pitänyt ja pitänyt tehdä tuo villatakki, en vain ole saanut aikaiseksi. Tosi ihanan värisen olet tehnyt takista.

  Upeat matkakuvat.

  VastaaPoista
 4. Ihanat matkakuvat! Ja nuttu on söpö, onneksi jaksoit pakertaa loppuun saakka.

  Nyt sitten vaan niitä ompeluksia esille, kunnes neulominen taas maistuu! :D Jostain syystä myös mua innostais ompelu tällä hetkellä, onkohan ilmassa jotain? Tosin mä olen vasta hamstrannut kankaita ja ohjeita etsin, itse kone ei oo vielä päässyt esille asti...

  VastaaPoista
 5. Ihana merihenkinen tuo lapsen nuttu. Tosi söpö! Kuvat näyttivät niin tutuilta, että arvelen itsekin piipahtaneeni samassa kohteessa pari vuotta sitten. Kaunista seutua:)

  VastaaPoista
 6. Ihana kun oot takas :) Tosi kaunis villis! Ihania kuvia! Kesää odotellen...

  VastaaPoista
 7. Oikun söpöinen nuttu :)
  Mie käytän yleensä itte valmiista vaatteista piirrettyjä kaavoja kun ompelen, mutta myös www.burdastyle.com:sta löytyy kivasti kaikennäköstä.

  VastaaPoista
 8. Nätti villatakki ja pirteän värinen! :) Itse olen käyttänyt lähinnä Käsityölehden kaavoja (koot yleensä aika reilut), mutta Ottobre:lläkin on minusta hyviä. Heidän nettisivuilla voi selata lehtien malleja pienoiskoossa ja tilata vanhojakin numeroita.

  VastaaPoista
 9. Mukavan näköinen villatakki, pirteä. Jos olis vauvoja lähistöllä niin varmaan tekisin tuollaisen eli ehkäpä sitten joskus.

  Nuo kuvat vois olla vaikkapa Italian tai Ranskan rivieralta?

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! =) Ens viikon sadekelejä silmällä pitäen, pitää alkaa penkoon noita ompeluohjeita! Jos aloittais jostain pienestä jutusta eka. Kiiton vinkeistä!

  Kuvat ovat tosiaan Ranskan rivieralta, kuten AnniKainen arvuutteli. 3 ekaa on Nizzasta, joka oli itse matkakohde. 4. kuva on Monacosta ja 5. Cannesista, joissa kävimme päiväseltään. Suosittelen kohdetta kaikille! Ihanaa oli! =)

  VastaaPoista
 11. Kaunis villatakki ja ihania etelän kuvia :).

  VastaaPoista