20.10.2009

*Salainen*Neule*Ystävä* 3

Postipoika oli piipahtanut ovellani perjantaina töissä ollessani. Jostain syystä sain tuon postista nouto -ilmoituksen kuitenkin vasta eilen! No, tänään kiiruhdin postiin ja mikä ihana paketti siellä odottikaan! Vanhenin nimittäin lauantaina jälleen vuodella ja sny oli minua muistanut ihanalla synttäripaketilla.


Paketissa oli kortti, kylpyvaahtoa, nimelläni varustettu pyyhekoukku, HERKULLISTA variksenmarja marmeladia (ihan oikeesti en oo koskaan syöny noin suussa sulavaa marmeladia) ja oletettavasti snyni itse tekemät lapaset! Lapaset ovat juuri oikean kokoiset ja juuri minun väriseni! Täytyy vielä mainita, että neulontajälki on erittäin tasasta ja siistiä! Taidolla tehdyt lapaset. Kiitos ihanasta lahjasta! Tässä vielä lähempi kuva lapasista ja nätistä kirjonnasta.

4 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää näin myöhäisesti :) Kiva muuten tuo pidennyssysteemi tuohon edelliseen paitaan! Tosi kaunis paita, toivottavasti tulee pidettyä nyt kun on paremman pituinen!

  VastaaPoista
 2. Huh, tulihan se sitten perille asti! Vähän rupesi jo jännittämään, että mihinkähän on jäänyt, kun ei sinusta kuulunut, mutta sitten aloin jo pohtia, onko siellä niin ankara synttäribiletys meneillään, että olet ollut vain kiireinen muissa jutuissa ja päivittäminen on jäänyt :) Pääasia, että paketti tuli perille! Lapaset ovat tosiaan itse neulotut. Lanka on sitä uutta aloevera-Nallea, jota ostin näitä lapasia varten jo heti samana päivänä, kun sain tietää sinun olevan parini ja luin lanka- ja väritoiveistasi. Koon suhteen olen aina tosi epävarma, mutta ajattelin, että jos menee pahasti metsään, voit vaikka pistää vahingon kiertämään ja antaa jollekin eteenpäin.

  Lempeää lokakuun jatketta! Toivottavasti säät suosivat siellä enemmän kuin täällä, jossa vesisade ja kylmä viima tuntuvat olevan jokapäiväisiä ilmiöitä. Toisaalta, mikäs sen parempi tekosyy kotisohvalla teemukin ja neulomusten kanssa nuhjustamiseen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hepuli! Paita oli jo päällä "synttärivastaanotolla". Huomattavasti paljon pidettävämpi kuin ennen pidennystä!

  sny:
  Aavistelinkin edellisestä kommentista, että olit tähdännyt paketilla tuohon synttäreitä edeltävään päivään. Ja olishan se paketti sillon tullutkin, mutta kun en kotona ole ollut.. Yleensähän ne jättää saman tien sen lapun, että voi noutaa paketin postista. Nyt se tuli vasta eilen, mutta päivämäärä oli perjantain!

  Mietinkin että mitä lankaa olit käyttänyt. Mukavan tuntuista se oli, en ole itse vielä sitä kutonutkaan. Ja koko oli tosiaan ihan just passeli! Mulla on iso jalka, mutta suht pieni käsi..;)

  Nyt on ollut ihan kivan syksyinen ilma pari päivää, ei oo tullut ees sitä vettä! Oulussahan perinteisesti tuulee kyllä aina. Huomenna olis tarkotus käydä pyörällä vähän pitempi kyläreissu, niin toivottavasti kelit jatkuu vielä. Kaunista syksyä sinnekin! =) Ja kiitos vielä paketista!

  VastaaPoista
 4. Piipahdapa blogissani hakemassa jotain syksyistä!

  VastaaPoista