5.7.2009

Aapeli-sukat

Malli: Aapeli-sukat, Ullasta
Lanka: Novita, 7-veljestä
Kulutus: noin puoli kerää
Puikot: 4mm

Tässäpä siis tämä välityö, minkä aloitin kun lanka loppu kesken paidasta. Kiva ohje oli, nätti ja yksinkertainen kuvio. Olis vaan kannattanut tehdä tosiaan 3,5mm puikoilla, niin kuin ohjeessa oli. Nyt nelosilla ainakin kantapäistä tuli vähän rumat... Mulla on vaan aika tiukka käsiala ja aattelin eka jos olis vaikka miehen jalkaan sopivat tulleet, mutta ei... Tosiaan aika vähän meinaa olla selkeesti miesten sukkien ohjeita. Ei mitään palmikoita viittis tehä. Nämä sukat jäävät odottamaan saajaansa.


Ja eka kertaa lähdin mukaan tähän:

6 kommenttia:

 1. Kiitos käynnistäsi ja kommentistasi. Kauniit sukat olet neulonut. Harmaa on oikeastaan aika nätti väri. Minullakin on vanhoja vuosikertoja Suuri Käsityökerho -lehdestä, niissä on kerrassaan upeita neuleita :).

  VastaaPoista
 2. Komppaan Maisia, että nätti harmaa ja kauniit sukat :) Itse sain juuri valmiiksi yhdet miestensukat ja ne oli tosi yksinkertaiset. Niin ja värjääminen onnistuu keneltä vaan. Se ei ole vaikeaa, koska kirjoissa on selkeät ohjeet :) (jopa minä 12v osasin silloin joskus...)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentistasi!
  Sukat ovat kauniit ja samoin ovat nuo neulomasi kesäpaidat!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista blogiini :)

  Vaaleanharmaa on aina nätti väri. Kauniit sukat.

  VastaaPoista
 5. Tulin vastavierailulle.

  Kivat sukat, toivottavasti niille löytyy käyttäjä.

  VastaaPoista
 6. Sinulla onkin tosi hyvän näköisiä neulottuja kesäpaitoja. Tuo nimilappu neulomuksiin onkin hyvä idea, taidan tehdä samoin tästä lähtien.

  VastaaPoista