16.5.2009

Uutta ja vanhaa mohairista

Lanka: SandesGarn, Kitten Mohair
Kulutus: alle 1 kerä
Puikot: 5mm

Tässä siis Pumpulihuivi itselle. Kitten mohairista tehtynä oli vähän hitaampaa tuo huivin kutominen. Se meinas "takuta" enemmän kuin tuo Novitan Rose. En ostanut lankaa tätä varten vaan sitä oli jäänyt noin kerällinen viime kesältä. Huivin mitat on noin 12cm x 115cm. Taitaa olla jo liian lämpönen pidettäväksi tänä keväänä, mutta syksyllä löytyy varmasti käyttöä. Kuvassa myös rikkaruohot, jotka nätisti puskee viimevuotisesta mullasta ylös :)

Ja esitellään tässä nyt sitten myös tuo langan alkuperäinen kohde. Nämä unisukat tein viime kesänä. Ne on kudottu vain kahdella puikolla! Muistaakseni oli ihan vänkä juttu. Kauheen isot näistä vaan tuli ja tarvittee kuminauhat nilkkoihin että pysyvät jaloissa..;) Ihan kivat kuitenkin, eivät oo niin mahottoman kuumat kuin villaset sukat. Kovassa käytössä nämä on ollut, mukava vetää jalkoihin ku ei tarvi liikkua paljon. Sopii hyvin esim. tv:n katselusukiksi.

Malli: Siniset sukat (malli nro 17), Moda 5/2007
Lanka: SandesGarn, Kitten Mohair
Kulutus: n. 100g
Puikot: en muista

4 kommenttia:

 1. Ihanat sukat :) Olen monta kertaa miettinyt, että mohairistakin voiso neuloa suloiset sukat, vaikka unisukiksi !

  VastaaPoista
 2. Pitäiskin tutkailla tota sukkaohjetta joku hetki - tarttisin vaihtoehtoiset unisukat ja saattais jopa löytyä Kitten Mohairin jämiä... :)

  VastaaPoista
 3. Suloisen näköiset! Mulla kyllä Kitten on hyvin luistanut puikoilla... olisiko sattunut huono kerä?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Siitä vaan kaikki sukkia kutomaan, mohairistakin!

  H-K: Liekkö ollut vika kerässä vai kutojassa..;)

  VastaaPoista