10.5.2009

Äitienpäivälahjuksia

Niinhän siinä sitten kävi, että mummulle tarkotetut Jaywalkersit meni äitille. Pitää kehittää joku toinen ohje ja tehdä mummulle toiset sukat, jos tulis vähän väljemmät. Monta kuukautta suunnitteilla olleet tiskirätit tuli kuitenkin nyt tehtyä.

Lanka: Novita, Bambu
Puikot: 3,5mm

Mintunvärinen kukkakuvioinen sekä vasemmalla oleva violetti ruutukuvioinen menivät mummulle. Kukkakuvio ei erotu kyllä luonnossa ollenkan noin selkeästi kuin tuossa kuvassa, tais jäädä mummultakin erottamatta koko kuvio. Kukkakuvio on "Springing Up Flowers", jonka on suunnitellut Kris. Kooltaan n. 30 x 30cm. Ruutukuvioinen on "Stockinette Triangles", täältä, koko n. 29 x 28. Mummu kyllä ymmärsi tuon tiskiluutun, että sillä tiskataan. Pöytäluutulla kuulema pyyhitään pöydät. Mulle nuo on ollu aina yks ja sama, pöydänpyyhintään tarkotettu.


Sydänkuvioinen violetti ja turkoosi ruutukuvio meni äitille. Sydänkuvioinen oli myös Krisin ja nimeltään "Be My Dishcloth", koko n. 29 x 29. Turkoosi "Waffle Knit Dichcloth" oli täältä ja kooltaan n. 27 x 27.


Pinkki ruutukuvio on oma malli. Silmukoita samanverran kuin noissa Krisin luutuissa. Yks ruutu muistaakseni 6s x 10krs ja koko luutu n. 30 x 30 cm. Käytin kaikkiin luutuihin noita Krisin ohjeiden reunoja.


Ihan mukavaa näpräystähän tuo oli. Lankaa jäi vielä näiden luutujenkin jälkeen ainakin yhdet luutut per väri, pinkkiä tietenkin 2. Omaani testasin aamulla ja hyvinhän tuolla pyyhki.

3 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä! Värit ovat aika hienot pöydänpyyhintään, mutta tuleepahan kotityöt tehtyä iloisin mielin. :) Pitäisköhän muinunkin tehdä yksi kokeeksi...

    VastaaPoista
  2. Nättejä! Vois itsekin tekaista tuollaiset kukka- ja sydänversiot.

    VastaaPoista
  3. Hauskoja :) En kyllä raaskis käyttää :)

    VastaaPoista