21.12.2008

Mummun pipo

Miten voi näin simppeli homma mennä vaikeeksi?? Tää on nyt 3. pipo tästä yritelmästä ja saatto jäädä vieläkin liian pieneksi. Tarkotus oli tehä mummulle samanlainen pipo ku itelle tein sen keltaisen. No, en sitte ihan muistanutkaan että olin muokannut sitä alkuperäistä ohjetta. Ihmettelin sen eka version aikana, kuin pieneltä se vaikutti.. Valmis pipohan ei menny sitte lähellekään päähän. Sitte tajusin vasta laskee ne edellisen pipon silmukat ja olinhan mää niitä lisäilly.. Ei sitte muuta ku purkamaan ja uuden pipon tekoon. No, tämä toinenki pipo vaikutti jotenki pienehköltä, mutta pitihän se loppuun saakka kutoa. Ja pienihän se oli. No, sitten lisäsin silmukoita ihan reippaasti ja tuli tämä. Leveys pitäis olla nyt ok (joustinneule sais olla tiukempi, vähän rumasti löpsöttää), mutta korkeudesta ei pysty sanomaan, ennen ku koklaa mummulle. Se mun pipo oli sille liian iso (jäi pari senttiä pussille ylhäältä) ja tämä ei yllä mulla ees korville, niin vois olettaa että mahtuu, mutta eipä sitä tiedä. Ja tosiaan vasta tän viimeisen version puolivälissä tajusin, että eihän tää nyt ollu ees sama pipo! Luin vahingossa sitä kaulahuivin ohjetta ton neuloksen osalta... Käsittämätöntä sekoilua taas..

Alunperinhän mun oli tarkotus tehä mummulle joululahjaksi ne pääkallolapaset, mutta päätin sitte kuitenki kehittää siihen jonku muun kuvion. Se sitte vei jonku verran enempi aikaa ja ku ei meinaa tuohon jouluun kuitenkaan enää monta päivää olla, niin aattelin tehä tän "nopean" pipon nyt ja ne lapaset sitte tammikuulle synttärilahjaksi. On siitä eka lapasesta jo varsi valmiina. Varmaan olis yhtä nopeeta tullu ku nämä kolme pipoa vei yhteensä aikaa. Ja tiiä vaikka joutuis vielä neljännen kerran tekeen tämänki uudelleen..

Sain eilen jo ekan joululahjan (itseltäni), kun tuli paketti Tapion Kaupasta. Sieltä tuli tällaisia ihanuuksia..
Polariksesta tulee Skating Sweater ja Alpakoille en oo vielä mitään tiettyä suunnitellu. Sitä vaan niin kovasti joka paikassa kehutaan, että pitihän sitä ottaa. Toivottavasti pääsen tuota Skating Sweateria tekeen jo joulunaikana!

Tässä vielä viime viikkoinen lumilyhty mummolan pihalta.
Hyvää Joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti