27.2.2013

Joululahjoja...


Tässäpä viimein ne muutamat joululahjat, jotka tänä vuonna tein. Vuodenvaihde on ollu melko kiireinen mm. muuton vuoksi. Jotain oon kerennyt saada aikaiseksi kuitenkin tämänkin vuoden puolella. Niistä enemmän myöhemmin kun saan kuvat siirrettyä koneelle.

Malli: Vauvan haalari (Moda 5/2011)
Lanka: Sandnes, Lanett
Kulutus: ?
Puikot: 2 ja 2,5 mm

 Jo tutuksi tullut ohje nyt tyttöväreissä :) Tällä kertaa 3kk koolla tehtynä. Jälleen lisäsin sen reilut 10cm vartaloon pituutta ja hihoihin ja lahkeisiin kans muutaman sentin. Tuore kummityttö odotti vielä syntymäänsä, kun lähetin joulahjaksi ja on ollut kuulemma kovassa käytössä. Koko alkaa olla jo nyt pieni (2kk ikäinen tyttö nyt) eli nuo koot on ohjeessa todellakin melko metsässä. Aiemmat haalarit samalla ohjeella löytyy täätä ja täältä

Malli: joku parin vuoden takainen Novita 
Kulutus: ?
Puikot: 2,5 mm?

Tämän neulotun liinan piti valmistua jo edelliseksi jouluksi, mutta jäi silloin vähän kesken.. Tein sitten tammikuussa valmiiksi ja liina odotti melkein vuoden kaapissa. Sen verran muistan tämän teosta että ohje oli ihan kiva, vois tehä uudelleenkin joskus (jos löydän sen ohjeen vielä). Halkasija tais olla jotain 50cm luokkaa.


3 kommenttia:

  1. Hieno tuo liina ja tulipas tästäkin haalarista suloinen! Meillä muuten haalarin hihat ja lahkeet toimivat yhä parhaiten resorit käännettyinä, joten ainakin niiltä osin menee varmasti ensi talvenakin, vartalomittaa en ole nyt miettinyt mutta pitääpä kiinnittää siihen huomiota, toivotaan että siinäkin olis yhä kasvunvaraa sopivasti. Jatkuvasti on käytössä ja hyvässä kunnossa on yhä ja tykätään!!!! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis haalari! Villahaalari on ihan maailman kätevin pinenen vauvan kanssa. Kauniit värit tässä :)

    VastaaPoista
  3. Ihana haalari! Upeat värit oot valinnut! Mä oon yhden haalarin neulonut ja siinä oli niin kauhea työ, että nostan kyllä myssyäni kun noin monta oot tikuttanut ja vielä pienillä puikoilla!

    VastaaPoista