30.8.2010

Pikkuvarpaille

Malli: Raitasukat (perussukka 40s)
Lanka: Novita, 7-veljestä (pinkki) + jämiä
Kulutus: noin 60g
Puikot: 3 mm

Malli: Junasukat (32s)
Lanka: Novita, 7-veljestä
Kulutus: noin 40g
Puikot: 3 mm

Taas saa jännittää tuliko ollenkaan sopivan kokosia.. Toivottavasti liian isoja kuin pieniä. Junasukat pitäis mennä vajaa vuoden ikäselle ja raitasukat reilu 3v:lle. Junasukkia päästään jo tänään testaamaan. Pitäis tehä noita raitasukkia enemmänki, niin sais kaikkia myttysiä pois. Aikuisten sukkiinhan niitä menis ihan kivasti, kuka vaan jaksaa päätellä sitten lankoja..?

10 kommenttia:

 1. Varmaan ainakin nuo kolmevuotiaan on sopivat tai ennemmin isot kuin pienet! Itse yritin 44s sukkia, mut ne näytti melkein 3v liian isoilta. Liian isoja voi silti pitää! Nättejä ovat!

  Maija

  VastaaPoista
 2. Raidalliset sukat on ihania. Pirteät värit noissa sukissa.

  VastaaPoista
 3. Ihanan raikkaan värisiä sukkia!

  VastaaPoista
 4. Ihanan värisiä sukkia! Nuo koko asiat on kyllä vaikeita, tosin ei sitä aina saa kokoa oikein vaikka juniori seisoisi vieressä. Testaaminen on vaikeaa, ainakin jos työssä on puikkoja vielä kiinni... :)

  VastaaPoista
 5. Suloisia sukkasia :)! Itseltäni ei sukkia synny, mutta oma äitini pitää huolta koko väen varpaista ;). Ja aina sitä tosiaan ottaa lapsille ennemmin hitusen vaikka isompaa, pienet jalat kun kasvavat niin vauhdilla :). Kiva, kun jätit viestiä blogiini, niin löysin tännekin :)!

  VastaaPoista
 6. Kauniita sukkia. Minullakin on ajatuksena tehdä muutamat junasukat.

  VastaaPoista
 7. Näpäsät pikkusukat! Lasten sukat ovat juuri ne, joihin saa pienet nöttöset kulutettua.

  VastaaPoista