31.1.2010

Junasukkia

Ei täällä olla ihan epätoivoon vaivuttu tuon edellisen postauksen myötä. ;) Kiitos kannustavista kommenteista, lisää huivikokeiluja tulee tässä kevään aikana! Central Park Hoodie etenee hyvin. Neulon sitä pyörönä saumattomasti ja kainalot on jo ohitettu. Vähän arvelluttaa riittääkö lanka sittenkään.. Tuo huppu kun taitaa syödä aika paljon kuitenkin.. No, pitää etsintäkuuluttaa sitten lankaa jos ei riitä.

Pidin viikon tauon hupparista ja kudoin muutamat junasukat! Näille ei ole saajaa valmiina, vaan tarkoituksena olis laittaa kirpparipöytä parin viikon päästä. Ajattelin testata josko tällasia sais myytyä siinä sivussa. Noita puolikkaita lankakeriä kun riittää, niin tällasiin niitä saa hyvin menemään. Tarkoitus olis tehä vielä ainakin muutamat tyttöjen sukat vielä näiden lisäksi.


Malli: Junasukat
Lanka: Ainakin Nallea ja Woolia
Kulutus: n. 25g per pari
Puikot: 2,5-3mm

Nuo siniset sukat näyttää tuossa kuvassa jotenkin oudon muotoisilta näköjään, mutta kyllä ne luonnossa ihan samanlaiset on kuin toisetkin. Tämä on tosi mukava, helppo ja nopea malli neuloa! Suosittelen! Kannattaa käydä tuon linkin takaa lukemassa tarina ohjeen alkuperästä, sieltä se nimikin kumpuaa..

Mitä luulette, paljonko tällasille vois laittaa hintaa? Tarkoitus olisi saada nimenomaa ne myytyä, ei "päästä tienaamaan". Ajattelin jotain 5€?

14 kommenttia:

 1. Supersöpöjä!

  5 euroa kuulostaa sopivalta. Eivät ole liian kalliit mutta eivät myöskään täysin pilkkahintaiset (jos tarkoituksena ei ole saada itselleen tuntipalkkaa :)).

  VastaaPoista
 2. Ei taida käsityöllä päästä rikastumaan :), viitonen voisi olla ihan passeli hinta - menee ehkä kaupaksikin.

  VastaaPoista
 3. Meilläpäin paikalliset käsityöläiset laittavat jouluna kaupan pystyyn, kävin viime jouluna ihmettelemässä, kun tavalliset villasukat neulottuna seiskaveikasta maksoivat 18e. Minusta se oli melko kallista...elämä kai on ja ilmeisesti käsityökin.

  VastaaPoista
 4. Minä myin Woolista tehtyjä junasukkia joulun alla 5 €:lla josta minulle jäi 4,50€. Hyvin menivät kaupaksi ja enemmänkin olisi mennyt. Tulostin sukan sisään vielä sen tarinan ja se auttoi varmaan myyntiä. Eihän sillä rikastumaan pääse, mutta saa ainakin ostettua uutta lankaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihania junasukkia! Minä olen nähnyt junasukkia myytävän jopa 15 euron hintaan, tuntuvat siihen hintaan aika kalliilta.

  VastaaPoista
 6. Sulla oli näemmä parempi onni nuitten junasukkien kans ku mulla. :D Jotain 5e vois olla sopiva hinta. Hupparin valamistumista ootellessa...

  VastaaPoista
 7. Somia sukkasia!

  Itse tehdyn hinnoittelu on aina niin vaikeaa - 5 € vauvan sukista kuulostaa kyllä mielestäni halvalta :)

  VastaaPoista
 8. Suloisia sukkia! :) 5e on varmaan ihan sopiva kirpparihinta.

  VastaaPoista
 9. 'Ihanat nuo pinkit junasukat! Ostan heti pois jos mahtuu meidän neidille! Onko ne ihan vauvakoko, kun meillä ollaan jo 1,5v...

  Tulin tänne katsomaan, kuka on mun kaima =), olit vieraillut mun blogissa ;).

  VastaaPoista
 10. Junasukan malli on kyllä tosi söpö.
  Ompelu onnistuu kaikilta, jotka osaavat tehdä käsillä ja motivaatiota riittää. Tosin pieni opetteluvaihe on varmaan kaikilla alussa, mutta sitten kun tulee rutiinia niin mahtavaa on se, että saa niin nopeasti valmista, jos vaikka neulomiseen vertaa.

  VastaaPoista
 11. Ehdottomasti 15 euroa. Kyllä.ostajan sen verran pitää käsityötä osata arvostaa. Tai sitten myyt vain sellaisissa piireissä jossa asiakas maksaa sen 15 euroa. : )

  VastaaPoista