7.11.2009

*Salainen*Neule*Ystävä* 4


Salainen yllätti kyllä nyt ihan täysin! En osannut yhtään odottaa pakettia, kruunasi vapaapäivän! =) Paketissa oli vaniljan tuoksuisia tuikkuja, tuikkulyhty, minttusuklaata (vielä maistamatta!), kortti, Addin bambupuikot (hyvin on sny lukenut toiveeni) ja ihana ihana Baktus! Baktus oli tosi lämmin, vaihdoin sen heti eilen kaulalle! Olikohan sny valinnut väritkin juuri ruskeaan palmikkopipoon sopivaksi, vai oliko vain sattumaa..? Se oli juuri sopivan kokoinen ja värinen ja todellakin lämmin! Bambupuikkoja mulla ei oo ennestään, tuntuvat tosi kevyiltä! Kiitos hienosta paketista! Tässä vielä lähempi kuva huivista.

2 kommenttia:

  1. Hih! Mä ajattelin tällä kertaa tosiaan vähän yllättää, kun aiemmin olen etukäteen varoitellut. Baktus on neulottu hahtuvasta (eli on täyttä villaa) ja vaikka kovin mielelläni tottakai ottaisin kaiken kunnian värimätsäilystä hienon piposi kanssa, nyt on todettava, että se oli silkkaa sattumaa. Baktus kun oli valmiina jo jonkin aikaa ennen pipopostaustasi :) Hyvä kuitenkin, jos onnistui osumaan oikeat sävyt.

    Ilmeisesti muukin osa paketin sisällöstä oli kelvollista. Aina sitä kuitenkin jännittää, mitä vastaanottaja tykkää. Erityisesti, jos on jotain itsetehtyä.

    Valoa ja iloa pimeisiin syyspäiviin!

    VastaaPoista
  2. Baktus on tosiaan aivan ihana! Suklaat on syöty ja muutama kynttiläkin jo poltettu! =) Puikot vielä testaamatta, mutta uskallan sanoa, että nekin on varmasti mainiot. =)

    VastaaPoista