22.3.2009

Kynsikkäät

Malli: Miehen kynsikkäät, Novita kevät 2009 (malli nro 34)
Lanka: Novita, 7-veljestä (tumman ruskea)
Puikot: 4mm

Jälleen lahjatuotos (itselle neulottavia on parikin kipaletta kesken, meinaa olla vaan isompia projekteja niin ei tunnu valmistuvan..). Nämä valmistui jo viikko sitten, mutta uskallan vasta nyt raportoida, kun tiedän paketin varmasti tavoittaneen saajansa. Ensimmäistä kertaa tuli värkättyä sormia. Loppujen lopuksi helpompi urakka kuin olin kuvitellut. Valmista tuli hyvinkin nopeaa. Ainut ongelmallinen kohta oli sormien juureen jääneet reijät. Paikkailin niitä sitten päättelylanganpätkillä (joita oli ihan tarpeeksi näinkin pieneen työhön!). Toivottavasti ei jäänyt niistä muhkuroita sormien väliin.. Ohjeesta poiketen kudoin viimeisen kerroksen ja päättelykerroksen aina sormissa 1o, 1n joustinta. Yleensä mulla aina päättelykerros kirraa niin kauheena, että oli pelko ettei sormet mahtuis läpi..

2 kommenttia:

  1. Vau, mä en kyllä uskalla aatellakaan minkäänlaisten sormikkaiden tekoa, kauhistuttaa se sormiosien neulominen ;) Hieno saavutus!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) En kyllä ihan heti alkais uudelleen tekeen... Varsinkaan täyspitkiä sormia! Mutta ei se nyt niin vaikeeta ollu ku kuvittelin.. Vaatii kärsivällisyyttä..;)

    VastaaPoista