17.1.2009

Pupu ja pipo

Synttärilahjoja kaverin 2v tytölle. Nopeat oli tehdä, mutta silti jäi tuon pupun osalta viimeistely viimetippaan (lue: lahjan saaja kerkes tulla jo kyläileen, kun kasvot olivat vasta tulossa ja kaulahuivikin tekmättä). No onneksi tyttö on vielä sen verran pieni, ettei ehkä hoksannut mitä tapahtui, ennen kuin sai valmiin pupun. Tuntui olevan mieluinen.

Lakki ei saanut ihan yhtä hyvää vastaanottoa.. Tein napinläven siihen ohjeen mukaan ja liian lyhythän se oli.. Piti sitä sitten jatkaa, että yltää nappiin saakka ja tyttö ei kauhean mielellään alkanut sovitusnukeksi sisällä lämpimässä. (Kuvassa roikkuu langat pidennyksen vuoksi.) Ja tais lankakin vähän poskia kutitella. Kypärälakin kanssa kun laittoi lähtiessä päähän niin suostui jo pitämään, kun vakuuteltiin ettei enää kutita..;) Ohjepipossa ei ollut tupsua, mutta alunperin jo päätin ennen mallin valintaa, että sellainen pitää lakkiin saada. Ja ehdottomasti tuota heijastinlankaa sinne sekaan. Ostin sitä syksyllä Oulun Käsityömessuilta ja nyt vasta ekaa kertaa käytin. Ihan kivasti se näyttää jopa heijastavan.
Lanka: Novita, Isoveli
Puikot: 6mmMalli: Apupupu
Lanka: Novita, 7-veljestä
Puikot: 4mm

2 kommenttia:

  1. Tuo pipo on kyllä tupsun kanssa tosi kivan näköinen. Ja hyvä idea laittaa siihen sitä heijastinlankaa.

    Jos pipo kutittaa, niin sitähän voisi vähän aikaa liottaa kevyessä huuhteluainevedessä, voisi pehmentää lankaa ja kutitustakin vähentää.

    VastaaPoista
  2. Ahaa, kiitti vinkistä! Täytyypä ilmoittaa äitille, jos tuo innostuisi liotushommiin..=D

    VastaaPoista