22.10.2011

Haruni, part two

Malli: Haruni (rav)
Lanka: Marks & Kattens, Alpaca Silk
Kulutus: ?? g
Puikot: 5mm

Tässä siis se lopullinen häähuivi ystävälle. Harjoitus-Haruniin verrattuna kokoa tuli ihan kivasti lisää, kuten kuvasta käy ilmi. Itse kerkesin ottaa vain puhelimella muutaman kuvan, ne on nuo sinisemmät. Langan väri on oikea tässä ao kuvassa.

Toisella kertaa kuvio tosiaan neuloitui jo "lähes itsestään" :) Eli nopeempaa tuli kuin tuo eka. Vieläkö puikotkin oli suuremmat. Olin ottavinani tästä mitat ja painon ylös, mutta en nyt enää löydäkään sellasta lappua mistään.. Pitää lisäillä tietoa jos löytyy..

Huivin malli on kaunis ja helppo tehdä, ehdotomasti voi tehdä vielä uudelleenkin.

9.10.2011

Laukku

Tuntuupas vaivalloiselta saada kirjoiteltua tänne.. Hää-Haruni onnistui hyvin ja siitä pitäis tehdä oma juttunsa. Mutta ensin tällainen pieni välityö, laukku ystävälle, joka sai ensimmäisen lapsensa.


Sama Ikea-kangas, kuin siinä rahinpäällisessä. Mulla on tästä ollut idea jo pari vuotta päässä. Siis laukusta joka suljetaan vaan tollasella ylisurella läpällä. Laitoin kuitenkin vielä tuollasen magneettinapin tuohon suulle varalta. Sisällä on vielä vetoketjullinen pikkutasku esim. avaimia varten. Vetskari, nappi ja nuo hihnasoljet on kaikki Nappi-Kikasta. Kuvista ei erota, mutta hihnassa on siis se perinteinen solkijuttu, jolla saa pituutta säädeltyä.