8.5.2011

Still Light Tunic

Lanka: Drops, Alpaca
Kulutus: vajaa 400g
Puikot: 3mm

Vähän harvakseltaan meinaa tulla nyt näitä päivityksiä :) Tämäkin tunika on ollut valmiina jo tovin, vasta tänään sai kuvia otettua. Kuvaus meinas tuottaa päänvaivaa, kun kamerasta oli patterit loppusuoralla ja näyttö mustana puolet ajasta.

Langan olen tilannut joskus pari vuotta sitten netistä. Kuvittelin sen olevan sellainen sinertävän petrooli ja se olikin tällainen vihertävä turkoosi. Eli kuvissa väri vähän valehtelee, se on selvästi vihreämpi todellisuudessa. Tämä on tosi kiva malli, itse halusin vähän lyhyempänä tuon tehdä. En ole varsinaisia mekkoihmisiä, niin tuo tunikan pituuskin alkaa olemaan siinä rajoilla.

Ohje oli tosi hyvin tehty ja voisinpa tuon yläosan toistaa johonkin toiseenkin paitaan tulevaisuudessa. Tais olla eka paita mulle ylhääntä alaspäin tehtynä. Ja ihana kun ei oo saumojen ompeluakaan ollenkaan! Taskut ompelin liian tiukasti kiinni, kun näyttää kirraavan tuota etumusta (oudot kolot kuvassa alhaalla). Pitää vielä tehdä se uudelleen.


Mietin neuloessa, että pitäiskö tehdä pitkillä hihoilla (vois olla käytännöllisempi sitten talvella) mutta päädyin tähän alkuperäiseen hihapituuteen. Eihän tätä varmastikaan tuu nyt käytettyä ennen syksyä. Ihan tyytyväinen oon.


Nyt on työn alla eräs spesiaali tilaustyö, josta on itellänikin aika kovat odotukset. Toivottasti siitä tulee näyttävä yksilö, on nimittäin tärkeään tapahtumaan pääsemässä. Muuten meinaa olla aika hiljaista tällä käsityörintamalla. Enempi tekee mieli koko ajan lukea. Varsinki kun ilmat alkaa olemaan kohdallaan ja voi nauttia samalla tuosta auringosta. Vajaa 400 blogimerkintää näyttää olevan lukematta... Pitääpä reipastua tämän suhteen :)