24.10.2012

Kummipojan haalari vol 2

Malli: Vauvan haalari (Moda 5/2011)
Lanka: Sandnes, Lanett
Kulutus: n. 360g
Puikot: 2 ja 2,5 mm
 
Kummipojalle pyydettiin tilaustyönä uusintaa viime joululahjasta. Olin suunnitellut jotain tän tapaista taas tulevaksi jouluksi, mutta mikäs siinä aloittaa jo aiemmin. Pojan äiti pääsi itse tällä kertaa valitsemaan lankoja ja kustansivat myös koko lystin. Oli aika paljon helpompaa neuloa, kun oli valmiit mitat annettu. Edellinen kerta kun meinas mennä vähän metsään noiden ohjeen mittojen vuoksi. 
 
 
Silmukkamäärät sain otettua ohjeen suurimmasta 12kk koosta, mutta pituusmitat tuli pojan yökkäristä mitattuna ja sovellettuna. Aika paljon heitti edelleen ohjeen koko pituussuunnassa, jos sitä olisi orjallisesti noudattanut. Nyt kun ei tarvinnut olla yllätyslahja, niin saatiin heti eka kerralla priimaa ;)
 
 
Säätiedotuksen mukaan tuli ihan hyvä ajoituskin valmistumiselle, saa poika pakkasaamuihin lämmintä päälle. Kasvuvaraa laskettiin sen mukaan, että saattais mennä vielä ens syksynäkin, mutta ei oo ihan överi-iso nyt pidettäväksi. Reippaasti resoria, jota voi käärästä ym. Napit löytyi omasta varastosta mummin peruina.